Impact Now is ontstaan vanuit de urgentie om te handelen voor onze planeet en onze samenleving. We kunnen de uitdagingen waarvoor de mensheid staat enkel oplossen als we impact centraal stellen in elke actie, op alle niveaus, van burgers tot bedrijven en instellingen. Als u net als ons denkt dat we samen sterker zijn, dan is Impact Now iets voor u.

Ervaring

Impact Now is een evenementenreeks die zich richt op mensen die de weg van positieve verandering zijn ingeslagen en zij die hen willen vervoegen. Het is de gelegenheid bij uitstek om zich te informeren, zich te laten inspireren, ’tools’ te verzamelen en over te gaan tot actie.

Conceptualisatie - Inspiratie - Tools - Actie

DEEL #1 – De namiddag is gericht op commerciële en sociale ondernemingen, investeerders, academici en publieke autoriteiten. Het doel is om samen te bouwen aan een duurzame transitie.

  • Conceptualisatie van het thema ‘impact’;
  • Een hackathon, waarbij we zoeken naar manieren om de samenwerking tussen de verschillende actoren van het ecosysteem te verbeteren.

DEEL #2 – In het avondprogramma komt u te weten hoe u – als individu, onderneming, instelling of organisatie – kan bijdragen aan de Sustainable Development Goals.

  • Keynote sprekers, ronde tafels en workshops;
  • Pitches door lokale sociale ondernemingen;
  • Een Tuin van Verandering, met een innovatiemarkt waar u inspirerende Impact Makers kan ontmoeten en deel kunt nemen aan een live crowdfunding.

Call for impact

Wij geloven dat veel manieren zijn om actie te ondernemen en willen de bestaande oplossingen meer zichtbaarheid geven, zodat we er samen verder op kunnen bouwen. Om de Impact Makers van België op de voorgrond te zetten, geven we hen de kans om te pitchen tijdens de lokale evenementen. We reiken eveneens een “Impact Now Award” uit op het slotevenement in Brussel.

Charleroi

februari 2019
Charleroi

Gent

maart 2019
Gent

Luik

april 2019
Liège

Antwerpen

mei 2019
Antwerp

Brussel

juni 2019
Bruxelles

contact