Award

Om de Impactmakers van België op de voorgrond te zetten geven we hen niet enkel zichtbaarheid tijdens de lokale evenementen maar ook via een award. Deze zal uitgereikt worden tijdens een fantastisch evenement in Brussel in juni 2019.

Prijs Start-up

Prijs Scale-up

Prijs kmo

Voor wie?

De Impact Now Award is bestemd voor bedrijven die impact centraal plaatsen in hun activiteiten en een rolmodel zijn in hun ecosysteem. Het is gericht op Impact Makers in alle stadia van de ontwikkeling: start-ups, scale-ups of KMOs met focus op een duurzame transitie. Het Impact Now team zal uit de inzendingen de ondernemingen selecteren die hun project kunnen pitchen in de relevante stad. Het is dus belangrijk deze oproep te beantwoorden als je zichtbaarheid wil krijgen in één van de steden tijdens Impact Now.

WAT ?

LITA.co biedt u een due diligence aan (waarde +/- 2500€). LITA.co zal haar team inschakelen om een analyse van uw bedrijf uit te voeren en strategische en financiële ondersteuning te bieden, evenals een meting van de impact van uw activiteiten.

SI2 Fund biedt u een workshop van een halve dag aan om u te helpen een strategie voor het meten van de maatschappelijke impact te ontwikkelen die relevant is voor uw toekomstige fondsenwerving en relevant is voor uw bedrijfsvoering.

Oksigen Lab biedt u coaching van vijf uur aan om van een start-up tot een scale-up uit te groeien.

Schrijf hier in

Beantwoord deze oproep en krijg de kans te pitchen in uw streek en om de Impact Now Award te winnen binnen uw categorie.